Warning: Illegal string offset 'link' in /home/suomenoj/public_html/wp-content/plugins/gallery-lightbox-slider/inc/functions/glg-functions.php on line 45

Kalenterin mukaan olemme siirtyneet syksyyn, mutta termisesti tämä ei vielä päde. Mukavan lämmintä, toisaalta sadettakin jonkin verran. Sinisiipiä lentelee paljon samaten ukon- ja syyskorentoja.

Tuomas ja Tomi ovat tutkailleet Suomenlahdentien reittiä, josta esimakua tuli marskiviholaisraportin myötä. Puolentoista viikon takaisessa asukastilaisuudessa keskusteltiin paljon luhtaa halkovista reiteistä. Kaupungin edustajat perustelivat pitkittäisreittejä voimalinjan huoltotiellä (!) ja siksi varsinaisesti uutta ei tarvitsisi rakentaa. Tämä vastauksena epäilyyn, että pohjustus ja reunat pilaisivat luhtaa liian paljon. Nyt kun katselee Tuomaksen ja Tomin kuvia, “huoltotielle” olisi osuvampi nimi: kinttupolku. Samalla tulee vääjäämättä mieleen vanha teekkarisanonta: “Luulin, että enkelit ovat valkosia, kunnes näin Momolla pestyjä perkeleitä”.

Toivottavasti Tomi ja Tuomas tekevät erillisen raportin teiden suunnitelluista reiteistä.