Viikon aikana tapahtui. Fortum ja Espoo järjestivät keskiviikkona valojuhlan rantaraitin uuden tehokkaan, mutta energiaasäästävän valaisun kunniaksi. Tästä on erillinen artikkeli uutisissa. Perjantain vastaisena yönä riehui Seija-myrsky. Tuuli pääsi puhaltamaan voimalla uutta tieväylää pitkin ja Tiistilän jäljellä oleva metsä koko kovia – niin paljon, että teimme siitä oman artikkelinsa. Myös altaiden ympäristön metsistä kaatui puita. Tien rakentaminen jatkui, mikä näkyi ja kuului – tästäkin on oma artikkelinsa.

Kulunut viikko alkoi reilulla pakkasella. Tulvaniitylle muodostui kova, kävelyn kantava pinta. Meri jäätyi sataman edustalta. Muutama vene oli vielä laiturissa. Miten mahtavat selviytyä talven yli?

Allas on ollut jo pitkään jäässä. Tämän kirjoittaja (JR) kiinnostui altaan poikki kulkevista vanoista ja kun huomasin, että rannassa oli sulaa, menin alas. Rinteestä pulputti vettä. Ei näkynyt sitä putkea, jonka pitäisi olla niillä kohdin, vaan vesi tuli maan rakosista. Alhaalla oli siten rasvaista/öljyistä vettä, joka kiehui samalla tavalla kuin poistoputkenkin luona aiemmin … ilmeisesti virtaa altaalle ja pitää virtausreittiä sulana,

Loppuviikosta ilmaantui altaalle luistelija. Luisteli juuri heikon jään alueella. Rohkea teko huolimatta uudelleen pakastuneesta ilmasta.

Keskiviikkona valojuhlan kunniaksi sää muuttui sumuiseksi ja tihkusateiseksi ja pysyi lämpimänä Seija-myrskyn loppuun saakka. Lauantain pikkupakkanen ja sunnuntaiaamuna satanut lumi haihtuivat illan vesisateen myötä.

Uutta tuttavuutta kuluneella viikolla edustaa metsämyyrä.