Warning: Illegal string offset 'link' in /home/suomenoj/public_html/wp-content/plugins/gallery-lightbox-slider/inc/functions/glg-functions.php on line 45

Viikonlopun talvilupausten jälkeen uusi viikko alkoi sateisena, harmaana ja suhteellisen lämpimänä. Vesi pysyi korkealla sekä meressä että purossa ja sen seurauksena luhta ja laidunniitty olivat edelleen veden peittämiä – loppuviikosta jäisiä. Ajoittain merenpinta kävi lähes metrin normaalia korkeammalla. Torstaina sää kylmeni ja viikonloppuna oli jo kunnolla pakkasta. Luntakin saatiin sen verran, että maisema muuttui valkoiseksi – joku oli ehtinyt jo kokeilla suksiakin allasta kiertävällä polulla. Aiempien vesisateiden seurauksena paikoin oli erittäin jäistä. Tosin puro oli vielä jäätön – osin varmaan vaihtelevan virtaaman vuoksi.

Alkuviikosta oli hiljaista. Lintuja ei juuri näkynyt. Loppuviikosta sentään naakat, varikset ja tiaiset olivat paikalla. Virtavästäräkkiä on etsitty usean harrastajan toimesta – sen paikalla olosta puhuttiin jo viime viikolla. Eipä näyttäytynyt ryhmällemme. Myös viiksitimaleja huhuttiin olevan paikalla. Ei kuitenkaan havaintoja kertynyt -kuvista puhumattakaan.