Warning: Illegal string offset 'link' in /home/suomenoj/public_html/wp-content/plugins/gallery-lightbox-slider/inc/functions/glg-functions.php on line 45

Syksyn tunnelman aistii vähentyneistä linnuista. Altailla on kyhmypariskunta, muutamia sorsia, pari telkkää, tukkasotkia ja jokunen punasotka. Pensaissa ja puissa on paljon muuttavia pikkulintuja, jotka ovat bongareitten päämielenkiinnonkohteita. Siemensyöjien laajempaa esiintymistä vielä odotellaan.

Samaten vähentyneet ulkoilijat tuovat hiljaiseleon tunnelman. Osasyy kuluneella viikolla oli varmaankin säällä. Sumuinen ja kostea. Vaikkei satannut, oli silti tunnelma, että silmälaseissa olisi tarvittu pyyhkijät. Kosteus oli sumussa liki 100%. Pari sadepäivväkin toki oli, mutta silti lämpötila pysyi kymmenen asteen paremmalla puolella.

Elokuussa kaupunki ilmoitti finnoo.fi sivulla ,

( http://www.finnoo.fi/news/finnoossa-alkaa-pilaantuneiden-maiden-puhdistaminen/ )

että alkavat tutkimaan ja putsaamaan pilaantunutta maata. Syyskuu mainittiin aloitukseksi. Näyttäisi alkaneen, koska Hylkeenpyytäjäntiellä on työt käynnissä – ilmoituksessa olleen aloituspaikan mukaisesti. Täältä työ etenee kohti täyttöaluetta ja lintualtaita.