Luontopolun reunojen kunnostamista - Kuva: Jukka Ranta

Luontopolun reunojen kunnostamista – Kuva: Jukka Ranta

Luontopolkua tai oikeammin sen reunoja kunnostettiin alkuviikosta. Polun reunoilta “niitettiin heinää” – tietysti samalla kaatuivat takiaiset ja muut kasvit. Toimenpide pitää polun reunat siistinä ja parantaa paikoin näkyvyyttä.

Uuden Kaitaantien eteläpuolelle piti alkaa rakentamisen vuoden alussa. Ilmeisesti valitusten takia rakentaminen on viivästynyt. Mutta nyt on ilmaantunut rakennustyömaa Kaitaantien ja Djupsundsbäckenin eteläpuolella olleille kasvimaille. Ilmeisesti kasvimaat saivat kyytiä. Yllättäen sieltä loistaa Länsimetron oranssiset aidat, joten tuskin on kyse vielä asuntorakentamista.

Parissa aiemmassa muutosraportissa on aprikoitu mitä mahtaa tulla täyttömäen juurelle eli Hyljeluodontien ja betonisen lämpöputken väliselle alueelle. Ystävällinen kaivinkoneenkuljettaja kertoi, että alueelle tulee yksi Finnoon metroaseman hissikuiluista. Itse asemarakennus tulee Kaitaantien ja Hyljeluodon tien riteyksessä olevan matalan HSY:n verkko-osaston rakennuksen paikalle. Hissikuilu tulee myös alueelle, josta aiemmin keväällä kaadettiin puita.