Suomenoja.fi – siis www.suomenoja.fi – on ottanut seuraavan askeleen. Toiminnan kehittämistä varten on perustettu Suomenojan Luonto ry, joka on rekisteröity ja on siis virallinen yhdistys.

Hallituksessa ovat: Tommi Heinonen, pj.; Tuomas Heinonen, vpj. ja sivuston päätoimittaja; Esa Mälkönen; Jukka Ranta (siht.). Yhdistyksen säännöt, toimihenkilöt ja muut oleelliset tiedot löytyvät sivustolta omasta välilehdestä.
Vuoden alusta sivustolla on ollut omana välilehtenä havaintovihko-osio, johan kerätään havaintoja ja tapahtumia Suomenojan luonnosta. Havaintovihkoon tehdään viikkoraportteja ja sen lisäksi erityisraportteja, kun aihetta on. Pyrimme myös saamaan seurantaa lajiston muutoksista. Uutiset-välilehti tulee olemaan Suomenojan (ja tulevan Finnoon) alueen kaavoitus- ja muihin vastaaviin uutisiin liittyvä osio.

Lisäksi sivustolle tulee Tukenamme välilehti. Sen kautta tulee myyntiin kuvaajien tauluja ja kuvista tehty postikorttikokoelma. Myyntikulut käytetään sivuston liittyvien verkkotunnusmaksujen, kotisivumaksujen, tulevien näyttelyjen ja multimediaaineistojen kulujen peittämiseen.

On toivottu, että sivustolle lisättäisiin kommentti-/keskusteluosio. Tämä vaatisi moderoinnin ja lisäisi vastuuta myös – tähän ei vielä resurssit riitä. Tällä hetkellä kommentteja voi laittaa sähköpostilla osoitteessen: info@suomenoja.fi. Tämän kautta kommentit menevät yhdistyksen hallitukselle, joka on viime kädessä vastuussa sivustosta.

Lisätietoja:

Tommi Heinonen, puheenjohtaja, tommi.heinonen[a]suomi24.fi, 0400 709402

Jukka Ranta, sihteeri, jupera2002@yahoo.com (jukka.ranta[a]elisanet.fi), 040 5006146