Onko HSY korjannut mokansa ja keskustelua herättänyt kansi vaihdettu - Kuva: Jukka Ranta

Onko HSY korjannut mokansa ja keskustelua herättänyt kansi vaihdettu – Kuva: Jukka Ranta

 

Kuten tiedetään on liikenne kulkenut Bondaksen sillan yli jo parin viikon ajan. Sillalla on nyt jalkakäytävät, mutta ympäristössä ja osin sillallakin tehdään vielä töitä. Hannusbaana näyttää hyvin valmiilta. Baanalla on jalkakäytävät, joita pitkin on jo nyt mukava kävellä. Valotolppien sähkötöitä tehdään, joten Baana on saamassa kohta valot. Vanha varastoalue, joka peitti entiset kartanomaat, on saamassa huomattavasti siistimmän ja paremmalta näyttävän alueen seuraajakseen.

Tiistilässä silla kupeeseen on ilmestynyt sillanavartijan koppi. Silta on saamassa talvivaatetuksen ylleen. Mutta päivä päivältä näyttää valmiimmalta myös Tiistilässä.

Pari erikoista juttua. Tiedotusvälineissä nostettiin esille Helsingin rakennusviraston viemärikansi Tiistilän ympyrässä – hauska juttu ja siihen liittyvät haastatteleut olivat huvittavia. Kuten otsikkokuva näyttää, lienee HSY korjannut mokansa. Käveltäessä altaan pohjoisreunaan silmiin pistää erikoinen laite keskellä ruovikkoa voimajohdon tolpan vieressä. Näinä aikoina tulee mieleen: “Ahaa sukellusvene”. Ei sentään, vaan maaperätutkimuksen kaira. Kuten viikko sitten kerrottiin kairaus ulottuu aina 100 metriin saakka.